Nagelvård

HybridGel är en banbrytande nagelförbättring som kan appliceras som ett överlägg eller användas för att skulptera en hel uppsättning naglar ... Förbättringsformeln ger starka, flexibla, fjäderlätta naglar som nageltekniker och kunder kan lita på. Hela tjänsten är "LUKT - gratis, giftfri och miljövänlig!" En gång applicerad är HybridGel förvånansvärt lätt på klientens nagelsängar och starkare än hårda geler. Avtagbar, andningsbar, Durale och vi har 100-tal färgalternativ och mönster att välja mellan. Bär det naturligt utseende eller våga bära det som ett djärvt uttalande! Valet är ditt!

På salongen Allure utför vi nagelvård i alla dess former och utför nagelförlängning med gelé. Vi arbetar med det tyska märket nail:code som har ca 400 olika färg skimmer och glitternyanser. Vi använder även, lösglitter, Swarowski kristaller, 3D dekorationer, chrome, folie, konad och handmålar våra egna motiv. Hos oss kan du få naglarna du önskar.

Prislista Naglar

Nyttset Akryl förlängning  vit ombre/ fransk :  570kr.

Nyttset gelé förlängning  vit ombre /fransk     : 650kr.

Nyttset Nagelförlängning Akryl (inkl.vanlig lack) : 470kr. 

Nagelförstarkning gelé (inkl.gellack) : 590 kr.

Nyttset Dipping förlängning (inkl. färg) : 500 kr.

Nyttset Nagelförlängning Akryl (inkl. gellack) : 520 kr.

Nyttset Nagelförlängning gelé (inkl.gellack) : 590 kr.

Påfylllning akryl (inkl.gellack) : 500 kr.

Påfylllning gelé (inkl.gellack) : 570 kr.

Påfyllning akryl (inkl.vanlig lack) : 450kr.

Borttagning + gellack : 390kr.

Gellack : 350kr.

Fransk gellack (45min) : 400kr.

Extra tilläg :

Glitter         : 20kr/nagel.

Design        : 20kr/nagel.

Tabort        : 220kr.

Konsultation

Innan vi behandlar dig vill vi göra en konsultation med dig för att se hur vi på bästa sätt kan behandla dig. Detta kan du göra online när du bokar din tid hos oss via hemsidan, eller på plats i salongen. Har du diabetes, blödarsjukan eller äter blodförtunnande mediciner rek. vi dig inte behandling som innebär filning. Är du gravid, har hormonförändringar, tar insulin eller särskilda mediciner kan detta påverka hållbarheten av konstmaterial på dina naglar. Vi tar inte emot kunder med nagelsvamp eller andra smittsamma nagelsjukdomar. Vid bokning trots det blir du debiteringsskyldig summan av din behandling.