Om oss

Allure är en salong vara tjänster inkluderar naglar, pedikyr, massage, fransar, ögonbryn, läppspray, vaxning. om du letar efter en plats där hela familjen kan uppleva och koppla av tillsammans, eller om du behöver återhämta energi efter timmar av tröttsamt och stressigt arbete.

Allures verksamhetsfilosofi är SÄKER OCH PÅLITLIG. Ingenting är viktigare än att ge kunderna en sinnesro och absolut tillfredsställelse före, under och efter varje användning av tjänsten. Tro att, med åtagandena om kvaliteten på tjänster och produkter som nämns ovan, förtjänar Allure att vara valet att följa med kunderna på resan för att erövra den mest perfekta skönheten.

Tel. 0702280202

1.SÄKER

Om du inte är frisk kan skönheten inte vara komplett. Därför tror Euphorea bara på att välja de bästa äkta produkterna från världsberömda varumärken, som har testats för kvalitet och säkerhet av både kunder och tekniker. Vi är stolta över att vara ett av få märken som för närvarande erbjuder kunderna den bästa serviceupplevelsen från världsberömda varumärken inom skönhetsindustrin.

2.FÖRTROENDE

Förutom servicekvaliteten upprätthåller vi särskilt förtroendet för alla relationer med kunder, partners, applikationsleverantörer och mellan medlemmar. Vi förstår att jag bygger självförtroende är det enda sättet för Allure att växa stadigt och gå längre.

3.PASSION

Alla älskar skönhet. Du älskar känslan av att vara vacker och vi älskar att göra dig vackrare. Detta motiverar och kräver att alla medlemmar i Allure Salon ständigt förbättrar sina färdigheter för att uppnå högre standarder. ge näring och inspirera oss att passionerat perfektera minsta detalj, från rymd, spa-layout till teknik, produkt- och serviceställning.

4.Trendigheten

Trendigheten och känsligheten för trenden är en viktig faktor för att bekräfta positionen. Oavsett om du förbereder dig för ett stort evenemang, eller bara letar efter en förändring för dagen, kan du alltid hitta Allure Salon trendiga nagellackfärger, snygga frisyrer eller tekniker. och professionella spabehandlingar. Så här blir vi ett välkänt resmål för kunder som älskar skönhet.

5.ENDAST

För Allure är varje kund unik - unik i sin skönhet och smak. Därför kommer varje begäran eller problem som du tar upp hos oss att undersökas, analyseras och ges en specifik lämplig och effektiv lösning. Du kan se detta på hur Allure-tekniker rekommenderar varje kund en lösning baserad på erfarenhet och kunskap certifierad av en ledande expert.

6.utmärkt

Från starten har vi satt en standard för alla tjänster. Denna internationella standard är inte bara tillämplig på kärnprodukter och tjänster utan på alla aspekter. Med den andan värnar Allure Salon alltid om alla delningar och förslag från kunder som de hela tiden kan förbättra, för mer än någon annan är det du som bestämmer att Allure Salon har uppnått målet. standard "utmärkt" eller inte.

TJÄNSTER SOM TILLHANDAHÅLLS

På Allure Salon är vi stolta över att erbjuda det bästa inom skönhetsbehandlingar, allt från nagelbehandlingar till avslappnande massage och ögonfransbehandlingar. Baserat på en mycket strikt uppsättning standarder för kvaliteten på produkter och tjänster som har tillhandahållits och kommer att tillhandahållas kunder, är Allure alltid noga med att välja leverantörer och samtidigt redo att svara på alla frågor. relaterade till produktens ursprung, ursprung och kvalitet. Tekniker på Allure är välutbildade, erfarna och utbildade regelbundet av experter för att förbättra sina färdigheter. Före varje kurs lyssnar vi på att dela och rekommendera varje kund att optimera skönhetsvårdseffekten, så att varje behandling är det bästa resultatet.